Reis naar je innerlijk universum

De poort naar het groter geheel naar de bron, de oerbron. Bewustzijnsontwikkeling en onze verbinding met de schepping kunt u hier vinden. UW innerlijk universum is de plaats waar U in het centrum zit van Uw energie en waar U in direct in verbinding staat met het tussen bestaan en de bron van herkomst.

Zielsregressie
De tijd die u verblijft tussen levens in is hier, u maakt contact met je hogere zelf. Tijdens deze reis herinnert u weer wat u hier komt doen en wat uw taakstelling is waarmee u hier bent gekomen. Wat uw diepste hartenwens is en hoe u die kunt uitdragen en verwezenlijken. Wat uw oorspronkelijke doel is om te incarneren zult u hier ervaren, uw unieke spirituele en scheppende kracht zult u hier mogen beleven. Ook zullen de verbanden tussen uw huidige leven en vorige levens duidelijk worden en kunt u de belemmeringen waarnemen die u nu tegenhouden.

Men krijgt toegang tot de bron van alle leven en die inzichten die nodig zijn in het leven. Deze sessie is niet bedoeld voor het oplossen van problemen behalve zingeving problematiek zoals hier boven beschreven.

We adviseren u om de zielsregressie sessies op te nemen met een mobiele telefoon, uw voice recorder op de Iphone of Dictafoon, zodat u thuis nogmaals de informatie kunt naluisteren.

Vorig leven sessie of huidig leven sessie
Wat dient vooraf te gaan aan een zielsregressie is een intake gesprek en daarna minimaal een vorig leven of huidig leven sessie. Dat is nodig om eerst wat thuis te zijn in mijn werkwijze. Ook kan ik u zo beter begeleiden in de zielsregressie. Deze reis duurt drie tot vier uur.
We adviseren u om de huidig leven- of huidig leven sessies op te nemen met een mobiele telefoon, uw voice recorder op de Iphone of Dictafoon, zodat u thuis nogmaals de informatie kunt naluisteren.

Is uw belangstelling gewekt? Neem dan gerust even contact met mij op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Menu