contactformulier

Op het internet vind men veel angst tandartsen, deze artsen hebben allemaal begrip er voor dat u angst hebt voor de tandarts. Dat is mooi zult u zeggen ze hebben een luisterend oor voor u de tandartsassistente heeft ook veel begrip voor u, ze praten over uw angst en misschien ook wel over paniek aanvallen die u kan hebben tijdens een behandeling en dat ze dan zullen stoppen en het op u tempo zullen uitvoeren. Al dan niet onder verdoving of zelfs gehele narcose. Misschien leren ze u ook nog wel ontspanningsoefeningen. Dan moet ik altijd denken aan dat liedje “het is altijd lente in de ogen van een tandartsassistente” maar ja om die stap te nemen naar de tandarts daar zit nu juist het struikelblok.

tandartsfobie2

Tandartsen gebruiken vaak deze cirkel als uitleg. Angst, Vermijden, Gebitsproblemen en dat klopt helemaal als je angst hebt ga je deze vermijden daardoor ontstaan weer gebitsproblemen.

Maar wat is nou de grootste angst die men heeft en die een tandarts met de beste wil van de wereld niet kan bereiken?

Juist dat is de eerste stap naar de tandarts toe te gaan vele mensen hebben al voor de deur gestaan bij de tandarts maar hun angst werd toen zo groot dat ze toch omdraaide misschien zijn ze zelfs al wel naar binnen gegaan maar werd de spanning in de wachtkamer zo groot dat ze toch maar weer gegaan zijn. Omdat er allerlei doem beelden door hun hoofd gingen.

kies-trekken

Wat ga je nu bij de verbinding leren.

Deze angsten gaan we herstructureren.

Ook gaan wij je een methode leren via zelfhypnose om in een trance te gaan.

Deze trance heb je zelf in de hand en kun je sturen angst is eigenlijk ook een vorm van trance en als je niet weet hoe je deze kunt sturen zal deze angst allen maar opgestapeld worden.

Met als gevolg dat je in de boven genoemde vicieuze cirkel terecht komt van Angst, Vermijden, gebitsproblemen.

Wel nu als je bij de verbinding bent geweest ben je in staat om deze cirkel te doorbreken.

Angst staat dan voor tranceformeren.

Vermijden staat dan voor zelfhypnose.

Gebitsproblemen staat dan voor aangaan.

Om deze angsten onder controle te krijgen heb je wel enkele sessies nodig hoeveel kan ik niet precies zeggen omdat dat voor een ieder verschillend is maar dat je van deze angst kan afkomen dat weet ik wel zeker. Dus laat Angst en Vermijden niet het probleem zijn voor jou Gebit.

Menu