Wat is Reïncarnatie?

Reïncarnatie is terug gaan naar een vorig leven. Daar kunnen problemen waar je nu tegen aanloopt, ontstaan zijn. De therapeut laat je focussen op de relevante gedachten van het probleem in het nu, waardoor de emotie er bij komt, en je dit gevoel in je lichaam kan ervaren. Dan wordt aan je onderbewuste gevraagd om terug te gaan in de tijd, dat deze gedachte actueel was en de emotie ook zo belangrijk was als nu het geval is. Meestal komt dan vanzelf de beleving opdoemen. Die aan het probleem van nu ten grondslag ligt. Voor meer info bel  013 5070518

We adviseren u om de reincarnatie sessies op te nemen met een mobiele telefoon, uw voice recorder op de Iphone of Dictafoon, zodat u thuis nogmaals de informatie kunt naluisteren.

Wat is Regressie?

Regressie wil niets anders zeggen dan terug gaan naar het huidig leven. Ook hier kunnen zich de nodige problemen hebben voorgedaan waaraan gewerkt zou kunnen worden. Bijvoorbeeld geboorte traumatiek of zaken die zich in de vroege kinderjaren hebben afgespeeld. Bij regressie hoort de inner child {innerlijk kind} methode.

Dit is vaak aan de volwassenen persoon onbekend. Waar misschien

de diepere onrust gevoelens of buiten proporties boos of verdrietig reageren op situaties vandaan komen. In het nu denken mensen vaak ik heb toch een goede jeugd gehad. In grote lijnen zal dat ook zo zijn. Maar het kind in jouw beleefde bepaalde situaties heel anders. En daar gaat het nu onbewust nog om. Door ook weer op de gedachten te focussen die bij het verdriet of boosheid of angst horen komen we bij het kind van toen. Deze methode wordt vaak als heel bevrijdend en verhelderend ervaren bel voor meer info 013 5070518 of maak een afspraak.

We adviseren u om de regressie sessies op te nemen met een mobiele telefoon, uw voice recorder op de Iphone of Dictafoon, zodat u thuis nogmaals de informatie kunt naluisteren.

Wat is hypnotherapie?

Bij o.a de volgende problemen kan Hypnotherapie hulp bieden; burn-out, angsten en fobieën, depressieve klachten, verdrongen traumatiek (zoals incest en/of kindermishandeling), overspannenheid en zingeving problematiek. En wat ook steeds vaker voor komt,is medische hypnose. Deze vorm van hypnose wordt veelal ingezet voor psychosomatische ziekte beelden. Hiermee wordt bedoeld ziektes die sterk be invloed worden door stress. Zoals P.d.s. {prikkelbare darm syndroom} of angst voor de tandarts stoppen met roken bevallen  met behulp van hypnose, migraine , afvallen met behulp van hypnose,enz

Wat dan vaak gebruikt wordt is hypnose in de vorm van visualisatie is via het voorstellingsvermogen verandering aan brengen op onbewust niveau.En suggesties in positieve zin.

De klok staat vaak symbool voor hypnose en terug gaan in de tijd maar ik zie mij nog niet zwaaien met deze klok. Het is de astronomische klok uit Praag.

Menu