Mensen vragen wel eens waarom een tuinhuis als praktijkruimte? Dit is een weloverwogen keuze. Mijn werkruimte moet rust uitstalen, geborgenheid geven, warmte en omhulling. Dat zijn alle aspecten die een mens nodig heeft om zich vellig en beschut te voelen je gaat als het ware op in de anonimiteit.

Het verblijven in het tuinhuis geeft een gevoel van ontspannenheid en het biedt ook voldoende privacy aan de mensen waardoor ze makkelijker hun verhaal kunnen vertellen. Het tuinhuis is goed geïsoleerd, in de winter brandt er een Electro kachel en in de zomer staat de airco aan. In alle seizoenen is het aangenaam in de praktijkruimte. Ook is de praktijk voorzien van zonwerende folie zodat je zelf wel naar buiten kunt kijken maar er kan niet naar binnen gekeken worden. Een kopje koffie of thee is heel normaal ook zal er altijd een mooie bos bloemen staan heeft u wensen over geurtjes die u wil ruiken of liever niet maak ons het kenbaar want wij hechten er veel waarde aan dat u zich op uw gemak voelt in de praktijk dat alles maakt het exclusief.

Met de therapie vormen die ik hanteer kunnen vele mensen geholpen worden, ieder met hun eigen persoonlijk verleden.

Mocht u onderstaand iets herkennen wat op u van toepassing is, klik dan eens via het menu op de onderwerpen voor meer informatie hierover.

Wie ben ik

Ik, Ans Franken, ben heel spiritueel ingesteld en werk erg intuïtief maar dat wil niet zeggen dat ik dit altijd inzet. Dat ik vaak werk vanuit mijn intuïtie komt omdat ik hoog sensitief persoon ben (HSPer)daardoor kan ik goed afstemmen en daarbij kan ik mij heel gemakkelijk verplaatsen in andere stromingen dit omdat ik een ieder in zijn waarde laat en ik niet oordeel of veroordeel. Wel heb ik aandacht en ben ik nieuwsgierig naar wat een ander bezield om te doen wat ze doen wat voor overlevingsstrategie heeft men bedacht (bewust of onbewust) waardoor de dingen lopen zoals ze lopen. Ik stel mij heel integer op en doe mijn werk met bezieling.
Ik neem mijn verantwoordelijkheid  en ook houd ik je vaak een spiegel voor zodat jij in de gelegenheid komt om ook jou verantwoording te nemen. Want wat je ook meemaakt of gemaakt hebt, alles kun je veranderen als je maar weet hoe je dat moet aanpakken. Vaak zeg ik tegen mensen begin met een ander taalgebruik. Verdriet kun je verwerken en angst en boosheid doorleven en het een nieuw plaatsje geven, dat is loslaten zodat je in het hier en nu kan leven in plaats van te overleven. Meestal wordt gezegd ‘ik weet wel waar het omgaat, alleen mijn gevoel overheerst’ en dat is vaak ook zo.

De volgende interventies heb ik tot mijn beschikking; regressie, reïncarnatie, hypnose, E.M.D.R., intuïtief tekenen, transactionele analyse, NLP coaching maar vooral werk ik met het onbewuste bewust maken.

Menu