contactformulier

Bevallen onder hypnose bij de verbinding. Hoe gaat dat wat ga je leren/afleren. Bij de verbinding krijg je persoonlijke aandacht wij werken niet in groepen maar individueel zodoende hebben wij de tijd om in te gaan op jullie persoonlijke wensen.

Wat maakt een bevalling zo bijzonder, het is een begin van een nieuw leven voor moeder, kind en vader.

Soms kan een bevalling niet zo verlopen zoals je het graag zou willen dan kan er een trauma ontstaan voor moeder kind en ook de vader.

Waar werk je naar toe bij de verbinding dat het wel een bijzondere ervaring wordt zodat je er altijd van kan nagenieten. Belangrijk is je angst te laten varen je focussen op je doel wat je wil bereiken n.l. je baby in je handen houden.

Wat ga je leren?

– zelfhypnose
– Het voorstelings vermogen wordt getraind
– ontspanningsoefeningen
– ademhalingsoefeningen
– Massage
– Pijnreductie
– contact maken met je baby
– Een eigen bevallingsplan schrijven
– verschillende fase van de bevalling
– Na de bevalling een goede bonding/verbinding maken met je kindje

Dat is in zijn geheel nodig om de bevalling zo moeiteloos en ontspannen te laten verlopen.

Het is natuurlijk heel belangrijk om al een goede band met het ongeboren kind te hebben vaak wordt er gedacht dat het kindje nog niets mee krijgt van de wereld buiten de baarmoeder maar niets is minder waar. Een kind wat liefde voelt al vanuit de baarmoeder zal dat onbewust zijn hele leven met zich mee dragen. Als je besluit om naar de verbinding te komen neem dan zeker je partner mee.

Wat is het verschil met hypno birthing? Vaak wordt dat gegeven in een groep hier is dat induvidueel. Hier krijg je de teksten mee in het nederlands dus niet in het engels. Met hypno birthing wordt verteld dat het iets nieuws is maar dat is zeker niet waar bevallen onder hypnose is bijna zo oud als de mensheid het is mogelijk wel nu weer meer onder de aandacht gebracht. Ik zelf ben ervarings deskundige en heb een van mijn vier kinderen doormiddel van hypnose ter wereld gebracht.

Menu